Gå till innehållet

Kimitoöns kommun lanserar ny expertservice för lokala företagare i höst – nu kan du meddela intresse att bli en del av våra experter!

Det är med glädje som Kimitoöns kommun presenterar ett nytt initiativ för att stödja lokala företagare: Kimitoöns expertservice. Tjänsten är utformad för att fylla det tomrum som uppstod då NTM-centralens statsfinansierade experttjänster upphörde.

– Genom expertservicen erbjuder vi både små och medelstora företag möjligheten att anlita kvalificerade experter inom olika områden till ett förmånligt pris. Tanken är att göra det smidigare för företagarna att få råd och assistans av kvalificerade experter, förklarar Minna Rehn, projektledare för kommunens EU-finansierade projekt Företagarens START.

Vad är Kimitoöns expertservice?

Kimitoöns expertservice erbjuder experthjälp inom följande områden:

Tjänsten ger företag möjlighet att utnyttja upp till 8 timmar expertstöd per år inom de olika områdena och finansieras till största delen av Kimitoöns kommun. Företagarens självkostnad är totalt enbart 100 euro per konsultuppdrag.

Intresseanmälan är öppen!

Kimitoöns kommun bjuder nu in experter med erfarenhet inom ovanstående områden att anmäla intresse att bli en del av våra experter.

– Som expert får du möjligheten att stötta lokala företag i Kimitoön och bidra till deras framgång, samtidigt som du får ersättning för ditt arbete, säger företagsrådgivare Mats Nurmio.

Experter kan läsa mer på kommunens webbplats och anmäla sitt intresse senast den 21 augusti 2024 kl. 16.00 genom den här e-blanketten(gå till extern sida).

Intresseanmälningarna poängsätts baserat på referenser, arbetserfarenhet och språkkunskaper. Totalpoängen kan maximalt uppgå till 90 poäng, där referenserna väger tungt.

Lansering i oktober 2024

Kimitoöns expertservice kommer att kicka igång under oktober 2024. Vi ser fram emot att samarbeta med kvalificerade experter som kan hjälpa våra lokala företag att växa och blomstra!

Läs mer: