Gå till innehållet

Stort intresse för Kimitoöns nya expertservice – och det finns fortfarande tid att meddela intresse!

Kimitoöns kommun har nyligen lanserat sitt nya initiativ för att stödja lokala företagare, Kimitoöns expertservice, och intresset har varit överväldigande. Efter bara en vecka har över ett tjugotal experter redan visat sitt intresse för att vara en del av tjänsten, men det finns fortfarande gott om tid att anmäla sig för den som vill bidra till den lokala företagsutvecklingen.

– Vi är glada över den snabba responsen och ser fram emot att få in ännu fler ansökningar. Tjänsten är en fantastisk möjlighet för både små och medelstora företag att få tillgång till kvalificerad expertis till ett mycket förmånligt pris, säger Minna Rehn, projektledare för kommunens EU-finansierade projekt Företagarens START.

Kommunen uppmanar nu fler experter att ta chansen att bli en del av Kimitoöns expertservice för företagare.

– Genom att vara en del av expertservicen har du som konsult möjligheten att stötta lokala företag och samtidigt få ersättning för ditt arbete, säger företagsrådgivare Mats Nurmio.

Experter kan läsa mer om expertservicen på kommunens webbplats och anmäla sitt intresse senast den 21 augusti 2024 kl. 16.00 genom e-blanketten(gå till extern sida).

Kimitoöns expertservice kommer officiellt att lanseras i oktober 2024. Med ett starkt och växande nätverk av experter ser vi fram emot att hjälpa lokala företag att fortsätta utveckla sin verksamhet och låta den blomstra!

Läs mer:

Ta kontakt