Gå till innehållet

Kimitoöns kommun tar i bruk en ny digital evenemangskalender!

Från och med den 1 oktober 2024 kommer Kimitoöns kommun att lansera en ny, professionell evenemangskalender! Kalendern ersätter den nuvarande kalendern på kommunens webbplats och är skapad för alla som arrangerar evenemang, möten, utställningar, regelbundna aktiviteter, och mycket mer.

Den nya kalendern erbjuder flera förbättringar, bland annat:

Vi hoppas att företag och föreningar i kommunen kommer att dra nytta av dessa nya funktioner och använda kalendern för att enkelt marknadsföra sina aktiviteter.

Obs! Vi kommer inte att flytta över några evenemang från den gamla kalendern till den nya, då det nya systemet kräver registrerade användare. Därför är det bäst att alla som redan har evenemang insatta i den gamla kalendern skapar en egen användarprofil och sedan lägger in sina evenemang på nytt via den nya plattformen.

Kom med och lär dig hur du använder den nya kalendern!

Vi bjuder in både nuvarande och nya användare att delta i våra två skolningstillfällen, där vi går igenom allt från grundläggande funktioner till mer fördjupade inställningar. Under kvällsskolningen bjuder vi på kaffe och med tanke på trakteringen önskar vi därmed att ni anmäler er:

Håll utkik efter mer information om skolningstillfällena!

Kontaktperson för skolningstillfället (för frågor):